У центрі Львова іноземець, погрожуючи ножем бармену, вкрав виручку у закладі та втік

Йому загрожує до п'ятнадцяти років тюрми

У центрі Львова невідомий чоловік, погрожуючи ножем бармену, зловмисник заволодів виручкою у закладі громадського харчування та втік. Поліцейські затримали його за підозрою у вчиненні розбійного нападу. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Львівській області.

«2 травня близько 11.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від працівника одного з ресторанів, розташованого у центральній частині Львова. За словами заявника, у приміщення зайшов невідомий чоловік, підійшов до барної стійки, погрожуючи бармену ножем заволодів виручкою у сумі близько 5 тисяч гривень, після чого втік», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці за допомогою записів камер відеоспостереження встановили місце перебування розшукуваного – на площі Ринок, де його й затримали співробітники Управління патрульної поліції.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 42-річний іноземець, який тимчасово проживає у Львові.

За фактом слідчі  відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Фото: ГУНП у Львівській області

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також: суд виніс вирок колишньому «беркутівцю», який організував вибух на базі у Львові (ФОТО)

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також