У поліції Львівщини розповіли деталі ДТП, яка сталася у Ямполі (ФОТО/ВІДЕО)

Є травмовані

У четвер вдень, 2 травня, близько 16:00 години, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Ямпіль Львівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода з участю легковика та вантажівки. Про це раніше повідомили у чаті оперативної інформації «Варта-1». У пресслужбі ГУНП у Львівській області уточнили, що внаслідок автопригоди є троє травмованих.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення вантажівки «MAN», якою керував 47-річний житель одного з сіл району, та автомобіля «BMW X5» під керуванням 43-річного місцевого мешканця.

«Внаслідок ДТП водій кросовера та його пасажири: чоловіки віком 41 і 47 років, обидва з Львівського району, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Фото: ГУНП у Львівській області

За фактом слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Правоохоронці встановлюють обставини події.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також