Коли в Україну повернеться тепла погода: прогноз синоптика

Наступного тижня передбачається відчутне потепління

ФОТО: ілюстративне

Завтра, 23 березня погода в Україні буде комфортною та дуже теплою, а от у неділю опадів в Україні побільшає та подекуди стане холодніше. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

У суботу максимальна температура повітря досягне +10...+17 градусів. У більшості областей опадів не очікується, лише в західних областях, на Житомирщині та Київщині місцями можливий невеликий дощ. 

«Дощів побільшає, до помірних, у неділю - пройдуть вони в західній частині України, у північній частині та місцями в центральних областях, на сході та півдні буде сухо», - повідомила синоптик.

Водночас, 24 березня похолоднішає в західних областях, на півночі (окрім Сумщини) та на Вінниччині - до +7...+10 градусів. На решті території України буде тепло, +10...+14 градусів.

«Вітер південних напрямків очікується рвучким», - додала експерт з погоди.

У Києві 23 березня буде без істотних опадів та +14 градусів. У неділю в столиці піде дощ та похолоднішає до +7 градусів.

Читайте також: на заході України через ворожу атаку були знеструмлені понад 201 тисяча абонентів

"Кілька днів на півночі та заході побуде свіжа погода, проте з 27-го березня передбачається відчутне потепління, тепла погода охопить усю Україну", - повідомила Наталка Діденко.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк