На Буковині у потрійній ДТП постраждала людина (ФОТО)

Жінка в лікарні

У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду з потерпілою. Про це інформує прес-служба поліції Чернівецької області.

 

Автозіткнення трапилася вчора, 9 березня, у селі Лашківка на автодорозі Н-19. У результаті ДТП травми отримала 37-річна буковинка.

«Правоохоронці попередньо встановили, що 25-річний житель Кіцманя, керуючи автомобілем «BMW», допустив зіткнення з транспортним засобом «Audi A3» під керуванням 37-річної жительки села Мамаївці. В подальшому автомобіль «BMW» зіткнувся із автівкою «Opel Movano», якою керував 32-річний чернівчанин», - йдеться у дописі.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальниця автомобіля «Audi A3» отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Рівненщині молодик на квадроциклі влетів в електроопору (ФОТО)

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини та причини автопригоди.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена