Один з організаторів «п'яних вечірок» у Києві вийшов з-під варти

Андрій Ярина

Фото поліції

Один з організаторів «п'яних вечірок» в Києві, на яких знущалися із дівчат, Андрій Ярина вийшов з-під варти. За нього внесли 272 500 грн застави. Про це повідомили Суспільному у відповіді на запит в Київській обласній прокуратурі.

Зазначається, що прокурор вимагав продовжити Андрію Ярині запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, однак Голосіївський районний суд задовольнив це клопотання частково, визначивши альтернативу 272,5 тис. грн застави.

«Рішенням суду йому продовжили тримання під вартою з визначенням застави у 272 500 грн. Цю суму обвинувачений вніс, у зв'язку з чим його звільнили з-під варти», – йдеться у відповіді прокуратури.

Андрія Ярину зобов'язали носити електронний браслет, не виїжджати без дозволу суду з міста, не спілкуватися зі свідками та потерпілими і здати закордонний паспорт.

Додамо, що у столиці України група хлопців розважалася тим, що споювали алкоголем дівчат, а потім чинили акти сексуального насильства, знімаючи все це на відео.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Небитов повідомив, що до 7 років в’язниці можуть отримати організатори п’яних вечірок у столиці, які знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також