Потрійна ДТП зі смертельними наслідками на трасі Стрий-Ізварине: у поліції шукають «BMW»

Увага, розшук авто

Поліцейські розшукують автомобіль марки «BMW» для встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідками. Про це повідомили у пресслужбі поліції Тернопільської області.

Як повідомлялося раніше, дорожньо-транспортна пригода трапилася у неділю, 11 лютого, близько 11.45 на вул. Підволочиське шоссе на виїзді з міста Тернополя. На автодорозі Стрий-Ізварине зіткнулися три автомобілі, водій однієї із автівок втік з місця ДТП.

«Внаслідок аварії на місці події загинув пасажир «Renault», жінка-водій з цього ж авто отримала травми. Також тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали шестеро осіб з автівки «BMW 525», серед них – троє дітей. Поліцейські встановлюють обставини автопригоди та розшукують третього учасника ДТП – водія автомобіля марки «BMW» білого кольору», - йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці звертаються до усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією щодо даної аварії зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити водія-втікача.

Додамо, що сьогодні через ДТП були ускладнення в русі.

Автопригода трапилася неподалік 154 км автодороги на виїзді з Тернополя.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також