У Львові відбудуться Великодні сніданки для потребуючих людей

У двох локаціях міста

У неділю, у Львові, з нагоди світлого свята Воскресіння Христового для незахищених та малозабезпечених мешканців нашої громади управління соціального захисту та підпорядковані установи підготували Великодні сніданки, які відбуватимуться у двох локаціях міста: Українському католицькому університеті та філії соціальної роботи з бездомними людьми центру «Джерело». Про це інформує пресслужба ЛМР.
 
У Великодню неділю управління соціального захисту Львівської міської ради, у співпраці з Українським католицьким університетом, організовує сніданок для 150 потребуючих мешканців Львівської громади. Сніданок відбудеться о 10:00 у приміщенні студентської трапезної УКУ (вул. Козельницька, 2А).

Гості куштуватимуть традиційні страви українського великоднього столу: паску, яєчка, сир, масло, м’ясні наїдки, тушкована капуста з м’ясом, салат, бурячки з хроном, солодощі та узвар. Передуватиме сніданку спільна молитва та освячення пасок. 

Накриють великодній стіл для півсотні людей, які не мають домівки і користуються послугами філії соціальної роботи з бездомними людьми центру соціальних послуг «Джерело» (вул. Кирилівська, 3а).

«Будуть усі традиційні великодні українські страви: паска, яйця, ковбаска, хрін, борщик,  узвар, солодощі та інші наїдки. Розпочнеться трапеза орієнтовно о 09:00. До організації трапези традиційно долучилися релігійні громади Львова, благодійники та підприємці. Зокрема, допомагає Корпорація добрих справ», - розповіли у філії соціальної роботи з бездомними людьми центру «Джерело».

Великодня трапеза у філії соціальної роботи з бездомними людьми відбувається щороку, ще з часу відкриття установи.

У модульному містечку, що на Сихові, проведуть Молебень за наших захисників. Згромадження отців Салезіян передасть паски родинам, які мешкають у модульному містечку та у прихистку на вул. Тернопільській. А в суботу, 4 травня, для людей з інвалідністю освятять ці пасочки місцеві священники.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт